Over ons
Wat we doen
terp! helpt opdrachtgevers met strategische vraagstukken voor grondzaken. We bedenken de strategie voor grondposities, ontwikkelcontracten en grondaankopen. 

We zetten de abstractie van strategische keuzes en beleid om naar een concreet plan met duidelijke oplossingsrichtingen. En we positioneren de opdrachtgever in diens kracht aan de onderhandelingstafel. 

Als regisseur in het gronddossier beweegt terp! fluïde in het proces en de verschillende procesniveau's. We bepalen vooraf de bandbreedtes, stellen kaders, waarschuwen voor onjuiste aannames en schatten risico’s in.
onze diensten
Hoe we werken
terp! zet iedereen op scherp, maar laat ook iedereen in zijn waarde. Met gevoel voor de belangen van alle betrokken partijen streven we naar het best haalbare resultaat. 

terp! biedt opdrachtgevers vertrouwen en transparantie. Maar vraagt dat ook. Want vanaf het begin moet duidelijk zijn waar belangen liggen, wat er verwacht wordt, wat mogelijk en wat onmogelijk is.  

Dit alles doen we niet veilig vanaf de zijlijn. terp! gaat verder dan het aanreiken van abstracte ‘mogelijke oplossingen’ en deelt in de verantwoordelijkheid voor het uitvoeren ervan.
ons manifest